wijnproeverij op locatie

12 January 2024

Een Chablis witte wijn of toch een Rully rode wijn: het vinden van de juiste wijn kan best een uitdaging zijn. Tijdens een wijnproeverij op locatie laat het team van De Bourgogne Express je kennis maken met de lekkerste wijntjes uit de Bourgogne. We vertellen je bovendien meer over het verhaal achter elke wijn!

Wijnproeverij op locatie voor jouw gezelschap

Een wijnproeverij op locatie is geschikt voor allerlei gelegenheden en gezelschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeestje. Wijn proeven is namelijk niet alleen leerzaam, maar ook simpelweg een erg leuke activiteit om te ondernemen in goed gezelschap! Proef op je gemak verschillende wijnen en ontdek welke wijn jouw nieuwe favoriet wordt.

Ook voor zakelijke doeleinden (bijvoorbeeld voor restaurants en bars) kan het interessant zijn om een wijnproeverij op locatie te boeken. Zo maken jullie kennis met verschillende smaken en leren jullie meer over de achtergrond van een fles wijn. Deze informatie gebruik je als je een menu gaat samenstellen, maar bijvoorbeeld ook als je je gasten wilt voorzien van een advies. Daarnaast wordt het inkopen van wijn een stuk makkelijker als jij precies weet welke wijn uit de Bourgogne kwalitatief goed én betaalbaar is.

Wat gaan we proeven tijdens een wijnproeverij op locatie?

Tijdens een wijnproeverij op locatie komen verschillende unieke wijnen uit de Bourgogne aan bod. Van de klassieke Bourgogne rode wijn tot aan Chardonnay witte wijn, rosé en mousserende wijn. Ons team vertelt je tijdens de proeverij alles over de smaken, het rijpingsproces en het verhaal achter een fles wijn of druifsoort. Wij kunnen je bovendien vertellen bij welk gerecht de wijn een goede combinatie vormt.

Laat het ons gerust weten als je speciale voorkeuren hebt of meer wilt weten over een bepaald wijntje. Zo wil je wellicht je kennis over mousserende wijn uitbreiden of een aantal nieuwe rode wijnen aan je wijncollectie toevoegen: bij ons is alles mogelijk en bespreekbaar. Wij denken graag met je mee en kunnen een wijnproeverij op locatie organiseren die goed past bij jouw wensen.

Extra opties tijdens de wijnproeverij op locatieç

Sommige wijntjes vormen de perfecte match met een bepaald gerecht. Denk hierbij aan mousserende wijn bij schelpdieren en een volle rode wijn bij gedroogde ham. Maak de wijnproeverij op locatie daarom compleet door wat hapjes te serveren! Eventueel kun je deze taak ook uit besteden aan het team van De Bourgogne Express. Op verzoek kunnen wij diverse hapjes klaarmaken. Daarnaast is het een optie om een wijnproeverij op locatie te organiseren voor een extra groot gezelschap.

Online vind je meer informatie over onze wijnproeverijen op locatie. Je krijgt bovendien direct een inzicht van de tijdsduur en de kosten van een wijnproeverij. Neem de informatie rustig door en contacteer ons op als je vragen hebt of direct een boeking wilt maken. Wij komen graag naar je toe!

 

Wijnproeverij op locatie door De Bourgogne Express

Een wijnproeverij op locatie door De Bourgogne Express is een leuke activiteit en ideale manier om kennis te maken met de beste wijnen uit de Bourgogne. Heb je trek gekregen in een wijntje? Via onze website kun je diverse exclusieve wijnen uit de Franse wijnstreek direct aanschaffen. Voor vragen of een persoonlijk advies over de wijn of de wijnproeverij kun je ons bereiken via de e-mail of WhatsApp.

soortgelijke artikelen

Direct contact via Whatsapp?