Wijnproeverij provincie Groningen

12 January 2024

Een wijnproeverij provincie Groningen is een leuke activiteit om te ondernemen met echte Bourgondiërs! Zo vertelt het team van De Bourgogne Express je alles over de productie van wijn, de karakteristieken van een Bourgogne wit of Bourgogne rood en bij welk gerecht je welke wijn serveert.

Wijnproeverij provincie Groningen: leuk uitje

Of je nu een lang weekend in Groningen verblijft of woonachtig bent in de provincie: een wijnproeverij provincie Groningen is altijd een leuk uitje! Zo maak je kennis met de lekkerste wijnen en champagne uit de Bourgogne. Doordat wij je meer vertellen over het verhaal achter de wijn, is de proeverij extra leerzaam en interessant.

Geef een wijnproeverij in de provincie Groningen cadeau of neem je vrienden, familieleden of collega's gezellig mee. Onze proeverijen zijn normaal gesproken geschikt voor een groep van 12 personen. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan zorgen wij voor een extra teamlid die jullie begeleidt.

 

Boek een wijnproeverij provincie Groningen bij De Bourgogne Express

Bij De Bourgogne Express boek je een wijnproeverij provincie Groningen. Neem contact met ons team op om een datum te prikken, vragen te stellen of de extra opties te bespreken. Zo kunnen we tijdens de proeverij ook diverse Franse kazen of andere hapjes serveren. Daarnaast is het mogelijk om de wijnproeverij af te sluiten met een overnachting op locatie.

Wil je meer weten over De Bourgogne Express? Op onze website ontdek je wie wij zijn en wat ons bedrijf zo bijzonder maakt. Je kunt online bovendien direct je favoriete fles wijn uit de Bourgogne bestellen!

soortgelijke artikelen

Direct contact via Whatsapp?