Kaas en wijnproeverij Utrecht

12 January 2024

Wil je graag een leuke activiteit in Utrecht organiseren? Boek dan een kaas en wijnproeverij Utrecht bij De Bourgogne Express. Wij laten je graag kennis maken met de beste wijn én bijpassende kazen uit de Bourgogne.

Kaas en wijnproeverij Utrecht: beste kaas en wijn uit de Bourgogne

Liefhebbers van kaas en wijn opgelet: tijdens een kaas en wijnproeverij Utrecht maak je kennis met de beste combinaties. Het team van De Bourgogne Express heeft diverse wijnen en bijpassende kazen uit de Bourgogne voor je geselecteerd. Ontdek hoe lekker een Bourgogne rode wijn kan zijn in combinatie met de zachte smaak van kaas. Bij een Chardonnay witte wijn kiezen we voor een geitenkaas of een overheerlijke, Franse brie. De kaas en wijnproeverij Utrecht is leuk om te ondernemen met vrienden of gezinsleden of om te boeken als bedrijfsuitje. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Boek een kaas en wijnproeverij bij De Bourgogne Express

Wil je meer weten over de kaas en wijnproeverij Utrecht? Contacteer dan het team van De Bourgogne Express. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden en bespreken graag de verschillende opties en locaties in en rondom Utrecht met je. Boek bijvoorbeeld een wijnproeverij inclusief overnachting. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de terugreis.

Een kaas en wijnproeverij Utrecht is overigens ook een zeer origineel cadeautje voor de echte Bourgondiër. Geef dit cadeau aan iemand die jarig is, een jubileum viert, met pensioen gaat, tijdens de feestdagen of gewoon om te laten weten dat je hem of haar waardeert!

soortgelijke artikelen

Direct contact via Whatsapp?