Wijnproeverij Nederland

12 January 2024

Wil je graag kennis maken met verschillende soorten wijn? Boek dan een wijnproeverij Nederland bij De Bourgogne Express. Wij vertellen je alles over de verschillende smaken, wanneer je welke wijn serveert en hoe het productieproces verloopt. Zowel grote groepen als kleine gezelschappen zijn bij ons van harte welkom!

Wat is een wijnproeverij in Nederland?

Een wijn proeverij Nederland is een leuke activiteit waarbij je alles leert over verschillende soorten wijn. Of je nu een echte wijnkenner bent of juist net om de hoek komt kijken: tijdens een wijnproeverij kan iedereen vragen stellen en kennismaken met nieuwe smaken. Naast dat je tijdens de wijnproeverij Nederland een aantal verschillende wijnen gaat proeven, krijg je ook een soort masterclass over de productie van wijn. Ontdek wat de witte en rode Bourgogne wijn zo bijzonder maakt, wat het verhaal achter een fles wijn is én van welke smaak jouw hart sneller gaat kloppen.

Voor wie is een wijnproeverij Nederland leuk?

Een Nederlandse wijnproeverij is leuk voor iedereen die houdt van wijn. Of je nu een origineel uitje met vrienden, familie of collega's wilt organiseren of gewoon even weg wilt met je partner: bij De Bourgogne Express organiseren we een wijnproeverij Nederland op maat. Ook als je werkzaam bent in de horeca is het leuk én zakelijk gezien interessant om deel te nemen aan een wijnproeverij Nederland. Zo kunnen je gasten het waarderen als je meer weet te vertellen over een bepaalde wijn en als je een goed advies kan uitbrengen over welke wijn past bij een gerecht. Ook als je nieuwe wijnen wilt inkopen voor je onderneming, is een wijnproeverij een praktische manier om kennis te maken met nieuwe smaken.

Wat leer je tijdens een wijnproeverij Nederland?

Tijdens een wijnproeverij Nederland leer je om wijn te waarderen en te proeven als een professional. Dit betekend dat we niet gelijk een half glas naar binnen gieten, maar dat we er eerst rustig aan gaan ruiken. Wat ruik je en welke aroma's bevat de wijn? Vervolgens is het tijd om de wijn te proeven. Dit doe je met kleine slokjes. Nadat we een wijntje hebben geproefd, zullen de experts van De Bourgogne Express je meer vertellen over de herkomst van de wijn.

Een wijnproeverij Nederland draait om rustig kennis maken met de smaken. Er is tijd om vragen te stellen en onderwerpen als ¨welk gerecht past goed bij deze Chardonnay witte wijn of volle, rode wijn¨ komen uitgebreid aan bod. Maak gerust aantekeningen en vraag een vrijblijvend advies als je op zoek bent naar een speciale wijn voor een bijzondere gelegenheid of om cadeau te doen.

Wijnproeverij Nederland met overnachting

Bij De Bourgogne Express boek je een wijnproeverij op locatie of juist op een door ons gekozen locatie. Denk hierbij aan een Nederlandse wijngaard of een wijnbar. Ook een wijnproeverij met overnachting in Nederland is een optie. Zo kun je met een gerust hart de wijn proeven zonder je druk te maken over de autorit naar huis. Je kunt na de wijnproeverij immers direct ontspannen in een hotel of bed&breakfast. Een wijnproeverij Nederland met overnachting is bovendien erg leuk om cadeau te geven.

Geef een wijnproeverij Nederland met 2 personen cadeau aan een pasgetrouwd stel, kersverse ouders die wel een wat ontspanning hebben verdiend, je beste vrienden, ouders of aan je partner. Met een beetje geluk mag je met hem of haar mee wijn proeven! Informeer gerust naar de opties en mogelijkheden bij De Bourgogne Express.

Extra opties tijdens een wijnproeverij Nederland

Tijdens een wijnproeverij luisteren we graag naar je wensen. Laat het ons dus gerust weten als je voorkeur hebt voor een speciale soort wijn. Normaal gesproken is een wijnproeverij Nederland geschikt voor maximaal 12 deelnemers. Op verzoek kunnen we een wijnproeverij organiseren voor een grote groep. En aangezien wijn het lekkerst smaakt met in combinatie met een snack, kunnen wij tevens de catering verzorgen.

Door middel van goede wijn, hapjes én onze expertise zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Leuk om te weten is dat wij normaal gesproken in Frankrijk (de Bourgogne om precies te zijn) verblijven. Je kunt bij ons dus niet alleen een wijnproeverij Nederland boeken, maar ook op onze prachtige locatie. Zo kun je met eigen ogen zien waar een van de beste wijn van Frankrijk precies vandaan komt!

Boek een wijnproeverij bij De Bourgogne Express

De leukste wijnproeverij Nederland boek je bij De Bourgogne Express. Ons enthousiaste team doet er alles aan om jou en je gasten een leuke en leerzame wijnproeverij Nederland te bieden. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over de extra opties (zoals een wijnproeverij op locatie, inclusief overnachting of inclusief hapjes), neem dan gerust contact met ons op. Het team van De Bourgogne Express staat je graag te woord.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat wij niet alleen een wijnproeverij Nederland bieden, maar ook diverse wijnen rechtstreeks uit de Bourgogne verkopen in Nederland. Doordat wij samenwerken met kleine wijnhuizen, bieden wij een zeer gevarieerd en kwalitatief goed aanbod. Wij hanteren bovendien scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod online of contacteer ons als je vragen hebt over onze wijn en werkwijze.

soortgelijke artikelen

Direct contact via Whatsapp?