Wijn proeven Limburg

12 January 2024

Rosé, witte of toch rode Bourgogne wijnen: zie jij door de bomen het bos niet meer? Vind je het leuk om kennis te maken met verschillende wijnsoorten én het verhaal achter de wijn te leren kennen? Kom dan wijn proeven in Limburg. Het team van De Bourgogne Express organiseert de wijnproeverij graag.

Wijn proeven Limburg: leuk en leerzaam

Houd je van wijn en zou je graag kennis willen maken met verschillende, bijzondere wijnsoorten uit de Bourgogne? Dan is wijn proeven Limburg echt iets voor jou. Tijdens een wijnproeverij krijg je verschillende toppers uit de Bourgogne geserveerd en kun je kennismaken met onder andere de Rully, Chabis en Saint Veran wijn. Op verzoek kunnen we ook een luxe champagne uit de Bourgogne in de proeverij opnemen.

Wijn proeven in Limburg is een leuke activiteit om te ondernemen met vrienden, collega's en andere wijnliefhebbers. Zo weet je voortaan precies welke wijn goed bij welk gerecht past én welke wijn je cadeau kunt doen aan een liefhebber. Voor mensen die werkzaam zijn in de horeca is het extra interessant en leerzaam om kennis te maken met verschillende wijnsoorten. Zo zul je je gasten beter kunnen adviseren én sneller goede wijnen kunnen inkopen voor de horecaonderneming.

Wijnproeverij aan huis in Limburg door De Bourgogne Express

De Bourgogne Express organiseert een wijnproeverij aan huis in Limburg. Wil je liever op een andere mooie locatie - zoals midden tussen de Limburgse wijngaarden - wijn proeven? Vraag dan naar onze mogelijkheden voor wijnproeven Zuid-Limburg. Leuk om te weten is dat De Bourgogne Express niet alleen wijnproeverijen organiseert, maar ook allerlei exclusieve wijnen rechtstreeks uit de Bourgogne verkoopt.

Doordat wij in de Bourgogne wonen én werken, zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij onderhouden bovendien nauwe contacten met de plaatselijke bevolking en wijnbrouwers. Wij zijn hierdoor in staat om de beste wijnen tegen een scherpe prijs te leveren. Contacteer ons gerust als je een vraag hebt of een afspraak wilt maken voor wijn proeven in Limburg (of een andere locatie!). Op vakantie in de Bourgogne? Kom dan bij ons op locatie wijn proeven!

soortgelijke artikelen

Direct contact via Whatsapp?