Het wijnhuis! hoe, wat en waar?

HOE

Wij zitten bijna elke 4 weken in de Bourgogne en soms vaker omdat de kinderen vakantie hebben. Een familiehuis in de Bourgogne heeft zijn voor- en nadelen. Werk en privé wordt niet gescheiden en dat bevalt prima!.

WAT

De Bourgogne Express zoekt en haalt voor jou bijzondere exclusieve wijnen direct bij de kleine wijnhuizen uit de Bourgogne die niet in Nederland verkrijgbaar zijn.

Dit doen we in nauwe samenwerking met de “Cave Coopérative”, hierdoor geven we de kleinere wijnhuizen de mogelijkheid hun mooie wijnen buiten Frankrijk te verkopen. Veel huizen die lid zijn van deze Cave Coopérative verkopen hun wijnen hoofdzakelijk lokaal aan wijnwinkels en restaurants.

WAAR

Goede wijn is het wachten waard. De wijnen zoeken wij in een gebied van 29.000 ha groot, van vlak onder Dijon tot vlak boven Lyon. Altijd op zoek naar die ene speld in de hooiberg!.

We verzamelen de bestellingen bij de Cave Coopérative, overleggen met de wijnhuizen over de beschikbare voorraad en we gaan rijden. De Bourgogne Express houdt geen voorraden aan. Alleen betaalde wijnen komen naar Nederland.

Per Bourgogne Express kan je aangeven of je de wijnen komt ophalen of wilt laten bezorgen.

Direct contact via Whatsapp?